Despre cum scriu în timp ce se face curat (P)

În timp ce scriu aici, la mine în casă se face curat!

Nu, nu am la ora asta o doamnă la curățenie și nu, nu îl exploatez pe domnul soț într-o asemenea măsură.

E prietenul meu nou, destul de silențios, pe numele lui întreg Smart Force Cyclonic, de la Rowenta, pe care l-am poreclit RoWi, că merită din plin să fie alintat, la câtă treabă face 🙂

Ne-am cunoscut pe final de septembrie, ca urmare a unei campanii desfășurate de cei de la Buzz Store, care se recomandă ca fiind cea mai mare comunitate de ambasadori de brand din România.

Dacă influencerii sunt în general vedete care cu ajutorul imaginii și vizibilității lor, reușesc să promoveze diferite produse, în astfel de campanii e vorba de micro-influenceri, adică de oameni normali, ca mine, ca voi, care au ocazia de a testa diferite produse și a își spune părerea despre ele.

M-am bucurat maxim când a venit și l-am desfăcut așa, înainte să mă descalț sau să-mi dau geaca jos 😀

Rowi.png

La prima vedere, mi s-a părut destul de robust. Modelele de aspiratoare robot pe care le văzusem până atunci, ce-i drept, doar în poze, păreau ceva mai mici și mai compacte. Totuși, e ușor de manevrat și nu e greu deloc.

M-am închis cu el în dormitor și am încercat să-i dau de cap, să văd cum funcționează. Instrucțiunile sunt destul de simple, are două butoane, unul pe care îl folosim pentru pornire și oprire și altul să îl trimitem înapoi la stația de încărcare, trei leduri care luminează alb, care indică bateria, dacă este pornit/în pauză și conectivitatea și unul portocaliu, prin care RoWi anunță că ceva nu e bine.

I-am dat drumul, a făcut o tură de recunoaștere și s-a pus pe treabă.

Din cauza formei, într-adevăr nu e foarte dibace când vine vorba de colțurile camerei și nu i-au prea plăcut franjurii mini-covorului din dormitor, în care s-a încurcat și a decis să ia o pauză.

Ăsta e momentul în care se aprinde triunghiul portocaliu cu semn de exclamare și RoWi se oprește. Uneori, după ce-l descurc, sugerează și un restart.

După prima tură completă prin casă, am decis să îmi instalez și aplicația cu care pot să îl programez și manevrez, care e la fel de prietenoasă ca robotul în sine. Aplicația permite programarea aspiratorului, pentru a porni singur, la o oră prestabilită, pentru a seta modul de funcționare, Eco, Standard și Boost, putem trimite aspiratorul înapoi la stația de încărcare, sau să curețe un spațiu de un metru pătrat mai insistent 🙂

Totodată, putem vedea în aplicație nivelul de baterie, distanța acoperită și cât timp a fost utilizat RoWi.

Tot în aplicație găsim și instrucțiunile  pentru curățarea accesoriilor, precum peria, senzorii și filtrul.

Din fericire, micuțul ăsta e ideal pentru mine, pentru că cere un efort mic la curățare.

Dacă e să gândim în cifre, curăță undeva la 25 de metri pătrați în 30-40 de minute, depinde cât de mult consideră de cuviință. Nu-i place umezeala, deci e ideal să nu fie ud pe unde are de aspirat, nu-i place și nici să fie murdărie foarte mare.

E cu prințesisme, la fel ca mine. De asta ne și înțelegem așa de bine 😀

Concluzia mea, după mai bine de o lună de prietenie cu RoWi este că e o achiziție tare bună, e ideal pentru întreținerea curățeniei și chiar se vede diferența de când îl folosim. În plus, e chiar amuzant să-l văd cum mă ocolește în timp ce spăl vase, de exemplu.

Recunosc că inițial nu mă așteptam nici să-mi placă în mod deosebit și nici să-i văd neapărat utilitatea, dar acum parcă face parte din familie 🙂

Încă aștept să văd cum se va împăca cu Sophie, pufoșenia familiei, că aparent după pisici face curat fără probleme 😀

Voi ce aspirator folosiți?

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.