O pereche de blugi, 7 zile și de restul, improvizație (P)*

V-ați uitat aici o plasă… Iar! Două!

Iar? Lovely!

Imaginați-vă că suntem în drum spre Brașov. Ne întoarcem de la Cluj, de la ai noștri dragi fini, care ne-au găzduit, ca de obicei, câteva zile înainte și după concediul petrecut împreună.

Am fost plecați aproape trei săptămâni de acasă, unde vara nu a fost tocmai prietenoasă, am mers la Cluj, unde nici acolo nu ne-a chiar bătut soarele, apoi în Turcia, unde am dat de 35 de grade plus și înapoi la Cluj, unde încă era rece.

Cred că doar de zăpadă n-am dat în zilele astea, că altfel le-am văzut pe toate.

Dar, revenind la plasele pe care le-am uitat, din nou, la Cluj, ele sunt plasele cu haine murdare, pe care prefer să le colectez așa, decât să le pun pe toate la un loc în troller. Cum am mai zis, am năsucul sensibil și aleg să nu amestec lucrurile inutil 😀

De obicei uităm acolo câte o geacă, un hanorac, dar două plase de haine n-am mai uitat niciodată. Șanse să ne întoarcem din drum nu mai erau, pentru că ar fi crescut ghinionul, prin urmare am mers acasă gândindu-ne că ne descurcăm până or ajunge hainele prin curier.

Am ajuns acasă, vineri seara, cu planuri făcute în avans pentru tot weekendul și o săptămână plină la orizont. Am deschis dulapul să verific ce haine mai am să pot acoperi această aglomerație de zile răcoroase de vară și am găsit fix o pereche de blugi, din fericire, aia bună, cea mai bună și o gașcă de bluze și tricouri.

Faptul că nu sunt vreo fashionistă înrăită e clar deja pentru oricine mă cunoaște și da, varianta de a da iama într-un magazin, online sau offline, cu blugi de damă sau orice alt fel de pantaloni este clar la îndemână. Problema apare când ți-ai promis că nu mai cumperi haine până nu atingi un anumit target, iar el n-a fost atins încă 😉

Ca niciodată, am început să îmi planific ținutele, pornind de la acea pereche de blugi, care urma să mă însoțească peste tot în următoarea săptămână, până ajungeau hainele de la Cluj, se spălau și uscau.

Buuuun! Să le luăm pe rând și să mulțumim Universului că am o pasiune pentru încălțămintea de damă și măcar din punct de vedere papuci nu existau niciun fel de probleme 🙂

Prin urmare, vineri seara, am schițat următoarele ținute pentru zilele și evenimentele ce se apropiau.

  1. Sâmbătă – cafea cu fetele – blugii, tricou, geacă de blugi, și pantofi sport, cam așa, doar că aș mai adăuga și un ruj roșu, de efect:
  2. Duminică – grătar în curte la ai mei – blugii, tricou, cardingan și adidași, în stilul ăsta, pentru că seara se lasă rece, iar ținuta trebuie să reziste farmecului și lăbuțelor lui Sophie:
  3. Luni – birou + întâlnire Business MoM Club – blugii, o bluză vaporoasă, că se anunță mai cald și o pereche de pantofi cu toc mic, care să fie o pată de culoare pentru ținuta feminină:
  4. Marți – birou + întălnire cu voluntarii Beard Brothers – blugii, tricou cu imprimeu și pantofi cu talpă joasă, să mă simt și destul de office, dar și comod:
  5. Miercuri – birou + întâlnire pentru a da startul organizării unui nou eveniment – blugii, cămașă albă și pantofi cu toc, e important să arăt business:
  6. Joi – birou + date night cu domnul soț – blugii, un tricou drăguț care să acopere și o zi plină de ședințe și cina romantică, cu o pereche de sandale aurii și mult zâmbet:
    Jeans Jeans  - Levi's - Jeansi City Blues
  7. Vineri – casual Friday la birou + plimbare cu Sophie pe sub Tâmpa – blugii, cămașă de blugi, ca să nu colecteze părul de cățel alb, pufos și pantofi sport:

Hai că parcă teoria nu a fost așa grea! Și e pentru prima oară când am fost în stare, nevoită de altfel, să îmi planific ținutele pe o săptămână întreagă.

Doar să mă și trezesc în fiecare zi cu starea necesară pentru ținuta programată, că în rest, totul e posibil, sau, mai bine zis: cu blugii, totul e posibil 😀

Care e piesa de bază din garderoba voastră? Că la mine e clar că e vorba de blugi 😀

*Aceast articol a fost scris pentru proba a douăsprezecea a SuperBlog

**Pozele sunt preluate de pe site-ul answear.ro

 

Publicitate

2 comentarii la &8222;O pereche de blugi, 7 zile și de restul, improvizație (P)*&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.