Despre mine

Dacă ai ajuns aici, șansele să știi deja câteva lucruri despre mine sunt destul de mari, asta pentru că îmi place mult să cunosc oameni și să vorbesc cu ei și să văd tot ceea ce e mai bun și mai frumos în orice situație. Te invit să rămâi și să afli mai multe!

poza-scos-2Când eram mică îmi doream să devin Mădălina Manole, iar asta a dus la multe cântări, pe scenă, la karaoke, sub duș sau în mașină și la sute de melodii pe care le știu pe de rost.

Tot mică fiind, eram foarte succintă în exprimări, în special în compunerile școlare. Pentru mine era suficient că „Soarele răsare.” dar mama m-a convins că dacă „Soarele strălucitor răsare de după dealurile înverzite.” șansele ca ceea ce scriu să fie apreciat sunt mai mari. Mi-a luat câțiva ani până să cochetez cu scrisul, dar mereu mi-a plăcut asta.

Ce fac acum, fiind un pic mai mare? Lucrez în IT și fac voluntariat pe parte de organizări evenimente, comunicare și PR pentru că sunt domenii care mă atrag foarte mult, citesc și învăț constant, despre leadership, antreprenoriat, spiritualitate și tot ce simt că mi-ar putea aduce un plus de valoare.

Aici îmi propun să-ți povestesc și ție despre ce citesc, concluziile la care ajung, experiențele pe care le-am avut, ajutându-te cu recomandări sau orice consideri că ai mai avea nevoie din partea mea.

Aștept cu drag și recomandările tale!